Hakkımızda

HAS HAYRETTİN ÖZKAN
BAHARATÇILIK

Baharat hizmetindeki öykümüz Tarihi Kestane Pazarının 1975’li yıllarına dayanırken, markamız Has Hayrettin Özkan Baharat’ı güven ve şeffaflığın ön planda olduğu, doğal, organik ve kuşkusuz en aromatik lezzetlerden özenle seçilmiş ürünleri yelpazemize dahil ederek yarattık.

Ürünlerimiz

 

HAS HAYRETTİN ÖZKAN BAHARATÇILIK

Müşteri Memnuniyet
İlkesi

 

Ürün yelpazemizi başta baharat ve türk kahvesi, bitkisel çaylar, salçalar, yöresel kuruluklar ve mutfaklarda kolayca kullanmanız için harmanlanmış tavuk, et, balık çeşnileriyle her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz.

Müşteri memnuniyeti ilkesine verdiğimiz önem ile üreticiden siz değerli tüketicilerimizin sofralarına, taze ve kaliteli ürünleri hızlıca ulaştırma süreci önem verdiğimiz konulardandır.
.

İletişim

 

Has Hayrettin Özkan Baharatçılık
Gıda Güvenliği Sertifikası

 

Gıda Güvenliği Sertifikası (ISO 22000)’na sahip markamız, tüketicilerimiz ile kurduğumuz empati ile isteklerinizi içselleştirerek geliştirdiğimiz “cam kavanozda paketleme” fikri ile hizmetimize gayretle yenilikler katmaya devam etmektedir.

2010 yılında kurduğumuz markamız bünyesindeki ürünlerin, öneri ve isteklerinizle değer kazanarak pazarda öncelikli tercih edilen ürün olması için çalışıyoruz.

Ürünlerimiz

İletişime Geç